Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förundrande

Dom trodde aldrig att jag skulle hänga kvar
Lever hon till hon blir sexton?
Blir hon någonsin arton?
Hon blir aldrig över 25 iallafall

Dom kunde ringa och gråta
Och fråga min mamma om jag fortfarande levde
Istället för att ringa mig
Och fråga om jag ville leva livet med dom

Dom hade ångest för att jag kanske inte
skulle finnas kvar imorgon
Men dom sa aldrig till mig att kämpa vidare
Eller att dom faktiskt ville ha mig kvar

Allt jag egentligen ville var nog att ha en kram

Och nu när jag är på väg mot livet
Så tar alla åt sig äran
Och påstår att det är deras förtjänst
Fast dom bara såg på

Det är förundrande minsann
Förundrande




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-07-14 06:36



Bookmark and Share


  Baystream
KRAM!
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv