Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkande Kraft

Du skulle läka mig
sade du
och trängde in
fövred
och rotade i mig tills jag kved
och tvingade dig ut igen
med en styrka jag inte kände igen.
Du sade
att det skulle läka mig
så du trängde in hårt
och orättvist
och försäkrade mig om att den
Läkande Stöten
-den sista
var på väg
Förskräckt
men helt plötsligt så fylld av vällust
gav du mig den där stöten
som trängde in och fyllde mig så djupt.
Förstenad,
men lidelsefull
betraktade jag dig
och förundrades över
Din
Läkande
Kraft.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-14 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline