Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenbilder


januari -
försvinner i ett töcken
dagar timmar minuter flyter
långsamt under mina växande naglar
medan jag sitter i köket
håller andan
och jag blir inte ens röd

februari -
fortsätter nästan likadant
men jag har bytt ut mitt liv
mot dammråttans under soffan
skrattar endast
när jag ser på tv
med andra händer
och jag inbillar mig gärna
vad som helst
men jag vill inte dö

mars -
minns jag inte
förutom något om
obstinata lekar
alltid åt motsatt håll
någon annanstans än där
och jag gör
the best performance ever
i bara ett par trosor

april -
handlar om någon annan
han blir kär och jag
honey, jag vill ge dig
antipsykotiska i mjölken
men jag njuter hellre
a v solen
och jag gråter för första gången
i din famn
när det luktar bränt

maj -
tillåter mig att andas
men rastlösheten kryper
det är tusen eldar
samtidigt som jag stannar
med min egen önskan
under tungan
och jag kommer ihåg
att leka

juni -
är mer accepterande
jag sover med bara ett lakan
fast ingen vet att det inte är
antingen eller
och jag skriver ocensurerat
innan frukost
på baksidan av glättiga kartonger




Fri vers av Agnieszka
Läst 527 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-07-14 14:10



Bookmark and Share


  Water VIP
En sån almanacka har jag aldrig sett tidigare....men det var nog den bästa beskrivning av månaderna ända in på skinnet jag sett.
En sån ska jag göra själv under närmaste året. *applåd*
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka