Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade unge...livet reser genom vitt och svart...reser genom förvirring och tillit...låt livet styra...lugnet kommer...


Förvirringstid

Förvirringen känns total

hennes hjärta rusar

hoppar hage i olika

riktningar och rum


Obeslutsamheten

har byggt sitt bo

i irrande själ


Hur när och vad

är ledord som styr

känslan av utsatthet

följer hennes steg

över gungande underlag


Längtan svider

längtan efter trygghet

efter stabil grund

att landa på igen


Andas mitt barn

låt den livgivande luften

smeka sin väg

ner till dina flämtande lungor


Livet vet

hur när och vad

livet vet

släpp in tilliten

till det allvetande

varandet


Låt lugnet ta över

vräka förvirringen ur sitt bo

andetagen djupnar

blodet reser långsamt igen


Tilliten har hittat hem...





Fri vers av sulimaa
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-14 14:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Det är en resa....;=)
2009-07-14

  Junitvillingen
Otroligt söt dotter du har - lika vacker som sin mor;-))
2009-07-14

  Junitvillingen
Så berörande, kärleksfulla rader...som mamma till flera vackra juveler känner jag så väl igen mig i denna text...Hur gärna vill man inte bana väg för sina älskade barn, men det är genom att bygga sina egna vägar som de lär allra mest...men åhh, så maktlös man känner sig ibland. Viktigt att finnas där som förälder - men låta dem andas själva ändå! *Kramen*
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa