Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Dina blåa ögon
som ser in i mina
Ditt bruntsvarta hår
som snuddar vid min kind
(Fast när jag tänker efter
kanske din hårfärg är
brunt, fast i två olika
nyanser?)


Ditt skratt
Dina leenden
som går rakt in
i hjärtat
Den dära kroppen
som ger min iskalla
hud värme

Pussar mitt på huvudet
Kyssar som får mig
att känna mig speciell
Du förstår inte hur svårt
det är för mig
att vara utan dig
så länge

Jag vet inte om du
ens märker att jag är
så sällan i din närvaro
Du har ju massvis med andra
Men jag
som oftast
sitter för mig själv
saknar dig så hjärtat
bokstavligt värker

Kom, värm min kropp
Lys upp min värld
Jag saknar dig




Fri vers av Jo-hanna
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-14 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna