Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket ska man stå ut med...


Nu är hans glansdagar över

Han smyger där

runt väggarna

när det smäller i dörren

hoppar han högt


Rynkar på näsan

åt maten jag fixat

sölar när han äter

och vägrar torka upp


Idag kom han lite nära

slickade mig på halsen

andedräkten var ju inte klockren

om jag säger så


Han har börjat att sova

hela dagarna

toalettbesöken efteråt

sprider den mest outhärdliga stank


Sitter och tittar ut

med bedjande blick

skriker av och till

så jag hoppar högt


Idag misslyckades han

kissade i sängen

och vem fick byta lakan

jo jag


Vaknade en morgon

av ett raspande ljud

han slickade sig med glad min

i skrevet

inte visste jag att han va så vig


Nu börjar han bli mer och mer

omöjlig att tvätta

men han älskar när jag

filar hans naglar


Det värsta är att han

börjat tappa så mycket hår

och inget av det

kommer från huvudet


Imorse kom jag på honom

med att äta av blommorna i köket

jag menar räcker det inte

att han äter flugor


Lite irriterad är jag ju nu

men kan inte motstå hans ihärdiga

kärleksförklaringar





Jag älskar ändå min lilla kissekatt ...




Fri vers av sulimaa
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-14 22:19



Bookmark and Share


  Glensan
Rolig text om en rolig katt
2009-07-15

  Lejonhjärtas poesi
Haha ja sådana är vi lejon:)
2009-07-14

  Water VIP
Dom har inverkan på oss dom där
Ser dom nåt som inte vi ser??
2009-07-14

  aol
så klurig underfundig ömt vacker text ler
2009-07-14

  peter markurth
denna var talande
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa