Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bat for lashes : "Daniel"


grön ipod mot vitt täcke [1.9]




ljudlösa sms efter en alltför lång natt

med sömn där kindar fåras till vuxendom

av gravitation.

En playlist utan vilja.

använda ord faller likt naiva hjältar

rakt ned mot ingenting(morgondagen)




Fri vers av David Calvert
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-14 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bara så vackert. och igenkänning. i dina få ord.
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert