Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rensar ut

Jag rensar ut idag
Öppnar alla mina fönster
& jagar ut onda andar
Jag sörjer inte

Jag behöver inte den där gitarren
Som jag aldrig kommer lära mig att spela på
Den där fadern som bara ringer när han är full
Och pratar om sina problem
Och aldrig frågar hur jag mår

Jag behöver inte de där vännerna
Som kalasar på min generositet
Utan att aldrig någonsin ge något tillbaka
Utan att säga tack

Jag behöver inte de människorna
Som stressar upp mitt psyke
Kräver för mycket utan att någonsin ge
Utan att tacka
Och som bara kommer när de vill ha något

Jag kan inte ge hela tiden
Jag kan inte mata världen med tomma händer
Det måste finnas någon slags balans
Ett ge och ta
Inte bara ett "ska ha"

Jag rensar ut idag
Både bland energier och materiella ting
Jag går vidare till nästa skede i livet
Och jag tänker inte sakna någonting

Känslomässig frihet

Det är mitt mål




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-14 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv