Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av lycka

Som guldregn på vågorna
speglar sig solen

som daggstänk på gräset
lämnar månen sitt silver

som minnen av lycka
lämnar du mina sinnen




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna