Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och med tanke på innehållet, Nej den är inte riktad åt något särskilt håll, det finns så många håll i så fall så....nope


Konflikter på poeter.se

 

När människor möts

av olika bakgrund

med olika tankar

så blir det ibland konflikter

 

det är väl inget särskilt med det tänker jag

 

men det som slår mig är att många

tycks tro att "alla" vet

att alla har följt med i just deras konflikt

att liksom världen snurrar kring deras axel

 

det gör den inte

 

de flesta vet ingenting alls och är inte ens intresserade

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-14 23:32



Bookmark and Share


  Sturesdotter
här är konflikter jämnt
är man indragen, då är det aktuellt,
nu rycker jag på axlarna

speciellt de där konflikterna som inte är konflikter
bara alla dessa som raggar....helst de som är gifta och SÅ trogna i samhället

*kräks lite sofistikerat*
2009-07-19

  lyckeli
true.

true, och true.
2009-07-17

  Per Teofilusson
Inte annat än som kuriosa. Men det är lite skoj att vid sidan om ifrån få följa de love-stories som blommar här, till och från.
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP