Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innerligt vackert och enkelt...


Dina andetag

Nu älskar vi älskling

kom nära

dina andetag är mina

flämtande vackra


Nu älskar vi älskling...




Fri vers av sulimaa
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-15 02:55



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert..
2009-07-15

  Suzy med punkterna
Urtjusigt
2009-07-15

  Glensan
Så ska det låta
Enkel kärlek, helt enkelt
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa