Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan...ljuv...


Äntligen

I ljusår och eoner

av kärlek

äntligen




Du och jag




Tillsammans...




Fri vers av sulimaa
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-15 02:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Låter som diktjaget nått målet för sin stora längtan....härligt!
2009-07-15

  Junitvillingen
Härligt!! En längtan som blivit verklighet. Wow!!
2009-07-15

  beam72
vacker mycket vacker
2009-07-15

  peter markurth
detta var sanning
2009-07-15

  Glensan
Mmmmm här doftar
det av kärlek och romantik
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa