Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isak 5 år, dagen efter kalaset hos kusinen som också fyllde 5 och har tvillingar som småsyskon.


Barnens bevingade #24

 
Isak: Varför räcker det med 3 barn?
Jag: Va?
Isak: Är det för jobbigt att ta hand om 3 barn?
Jag: Vill du att vi ska ha fler barn?
Isak: Ja.
Jag: Varför då?
Isak: Jag vill bli vår minsta storebror.
Jag: Vår minsta?
Isak: Ja, jag är ju mindre än David och Joel, då blir jag den minsta storebrodern.
Jag: Ja, jag vet inte.
Isak: Ni kan ju gifta er igen, då kommer det ett barn till!
(Jag kan inte sluta skratta på en lång stund.)
Isak: Jag är väldigt rolig va? 




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-15 09:05



Bookmark and Share


  LenaLisa
Han är klok Isak!
Det är jättehärligt med fyra barn.... lyssna på hans råd vet jag....
Kram från LL
2009-07-17

  Fenomena
härligt :) jag älskar barn syn på barn och giftermål. min systerdotter frågade för ett tag sedan min syster, angående min brors giftermål som hade ägt rum för ca 1 år sedan, varför dom inte hade fått barn än. dom hade ju trots allt varit gifta i över 9 månader! :)
2009-07-15

  Blebb
"Jag är väldigt rolig va?" Vilken självinsikt! Haha..
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson