Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är inget förgäves



Överflödigt vetande, förekommer det egentligen?




Övriga genrer av -Dandy
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-15 15:36



Bookmark and Share


  peter markurth
ja om vetandet består i att någon tror sig veta
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy