Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel med sorgkanter

Kärlek är så skört.
Jag är rädd att det går sönder
om jag berör
jag tror att det kanske
försvinner om
jag talar om dess storhet
dess lycka.

Jag är en ängel
med sorgkanter.

Varje dag, varje morgon
kväll
vill jag tala om hur stor
min kärlek är till dig
sen
blir jag rädd att förlora
dig
så jag portionerar ut
mina kärleksord
för det är det enda
sättet att klara av
att älska dig..






Fri vers av Maya
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-10-02 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya