vem är han, säger en del. det är ingen han, det är du" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem är han, säger en del. det är ingen han, det är du


Att ta emot mina önskningar har blivit en vana

 

Vem är du som förverkligar mina drömmar?

Från dag ett , jag föddes till din avbild

Du, är livet i mig och det är jag

 

När jag önskar, sitter du då alldeles stilla och säger; "Javisst, varsågod, här är det."

När jag tar emot, lever du då av den energi jag genererar? Tacksamheten går som ett tåg

Att ta emot mina önskningar har blivit en vana

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP