Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan som innehåller så mycket kärlek...


Två gröna ögon

Varje sekund

är en saknad efter dig

längtan är en ständigt

närvarande känsla


Livet jag lever

längtar efter dig

i all din skönhet

och styrka


Kom min älskade

följ mig

på kvinnans

helande stigar


Min själ bär på

innerlig förhoppnig

att i ditt hjärta bor

en längtan efter

två gröna ögon...




Fri vers av sulimaa
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-16 01:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oemotståndligt
2009-07-16

  Junitvillingen
Så skön kärlekslyrik om längtan och saknad...du knåpar ihop de mest ljuva texter darling-vännen!!;-)) Och dina gröna ögon - ja, dem KAN inte din hjärtans kär bara motstå!!!!
2009-07-16

  Glensan
Så vackert kan se dina
vackra gröna ögon
även om du tagit
bort din profilbild :-)

Vackert skriven text
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa