Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke till en av mina fina vänner här på poeter...Glensan du gör mitt skrivande ljust och vackert...


Ömsinta människa

Är fantastiskt priviligerad

får möta människor

på djupt

och innerligt plan


Det man ger

det får man

tusenfalt tillbaka

det bevisas här

om och om igen


Till dig min omtänksamme vän

du lyser upp min

skrivartillvaro

med din blotta existens


Samtal och stöttning

om skrivande och liv

omtanke välvilja och glädje

ditt ledord


Sanna känslor

varma som solen

lyser genom orden

i dina texter så sköna


Tack för att du delar

för att du släpper in

och tack

för att du är min vän...




Fri vers av sulimaa
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-16 11:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet till en fin kille från en fin tjej;=)
2009-07-16

  Glensan
Jag tackar av hela mitt hjärta
för dessa fina ord du förmedlar
Känner meh prilivigerad att
ha dej och andra som vän
här, ni lyser upp genom er
blotta exitens,

jag är så tacksam kram
2009-07-16

  Junitvillingen
Så underbara ord till en sann & ödmjuk vän med ett stort, varmt hjärta!! Ni är båda helt underbara ju;-)))
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa