Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm ljuva natt...


Lust på besök

Inatt kom lusten

på besök

förde mig sakta till

kärlekens land


Jag somnade

hand i hand

med lyckan...




Fri vers av sulimaa
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-16 12:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket skir poesi...vackert
2009-07-16

  Glensan
Vackert inramad
lustfylld natt
2009-07-16

  Junitvillingen
Lust kan vara lycka...lycka kan vara lust...och förenas de så WAOWWWW!!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa