Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors Pilar

Mina ord rymmer hemifrån ibland och mitt hjärta gör ofta snedsteg.

Snubblar lätt, gamla skrapsår välkomnar nya.
Mina tankar målar osynliga vingar
men flyglektioner är för dyra
Mina händer öppnar upp min mage, plockar fjärilar
likt änglar och matar dem med choklad.
Mina ögon likt måltavlor, ritar cirklar runt mitt hjärta
svarta och vita
Ger ut gratis pilbågar
Snälla – sikta rätt
Du skjuter med Amors Pilar




Övriga genrer av Baystream
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-16 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream