Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan raderna


Att känna, leva
andas ur bröstkorgstag
att vänta, vara
och önska

Är som att fylla kanylen
med hjärtslag
och skjuta, penitrera
varenda ven, benmärgsbärande
viljestarka tankar
slickar nålen ren

med drömmar










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 487 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-14 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark, som vanligt..uttömmande i sin brutala ärlighet
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream