Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1+1=0



Tankegångar skriker
den ensammes ruttna
ruiner

och värmen från elden
är isen som växer
när klockan slår tolv
och magin spårlöst

slickar mungipan ren

försvinner







Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 471 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-12-20 20:58



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Bra rad "värmen från elden
är isen som växer " här går det ej ta miste.
2018-12-22

  Bodingen VIP
Jakten mot nollpunkten. Livet suger.
2018-12-21

  lodjuret/seglare VIP
Nja, ett plus två blir tre, ofta nog. Texten i sig känns en smula allvarlig.
2018-12-21

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar dig en njutbart smakligt underbar julhelg och ett Gott Nytt År, min vän! Kram
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream