Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska



Det finns inga näktergalar
bland dagens alla visor

Bara kråkor som skriker
hest, om Liemannen ankomst
till den falnande elden







Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-14 11:09



Bookmark and Share


  ULJO
Stark text. Men det finns även näktergalssång. Det blir vad vi själva åstadkommer.
2018-12-15

  Maria Sundelin VIP
Stark
2018-12-15

  Bodingen VIP
Ja där slog du huvve på spiken, höstrusk dämpar livsandarna men i vår, då kommer näktergalningarna tillbaka he
2018-12-14

    ej medlem längre
Ouch, nu var vi tillbaka i mörkret, och som vanligt är det paradoxalt lysande.
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream