Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sida vid sida



Vi dök, djupare än livet
fann hörn av de namn
vi fått, glömt
och älskat

Delade meningar
bland oändligheter
såg sådant
som ingen sett le, när
omvärlden
var är för högljudd
för trevande själar
att växa i - men vi levde

som vi levde

kände - gav och åt
ur våra
tillsammans, hårt knutna
tio vilsna fingrar - fyra
med tankar och så många frågor
nervösa händer
i två olika verkligheter - sanningar
där den andra

Du & Jag

aldrig fick plats
att leva - fritt
tätt, så tätt intill som krävs
för villiga hjärtan
att slå
samtigt väva möjligheten
att sida vid sida

bli ett








Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 483 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-01-02 22:22



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleken har många olika skepnader, ansikten. Hoppas du finner det rätta
2019-01-03

  Bodingen VIP
I kärlekens labyrint är det svårt hitta ut, när man äntligen hittar öppningen är man oftast utmärglad, trött och besviken. Dock ibland är det snitslad bana med fri lejd och livet leker...
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream