Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om mig


Torkat tuggummi


"Du jobbar ju hela dagarna och kvällarna!"

"Du då?! Du jobbar ju på helgerna!"

"Om du kunde vara hemma mera så kunde du hjälpa Jinnai med läxorna!"

"Du kom ju inte till det senaste föräldramötet!"

"Jag var ju borta på affärsresa vet du mycket väl!"

"Jinnais betyg är mycket sämre den här terminen vet du?!"

"Det är väl inte mitt fel?!"

"Nejhej?! Antyder du att det är mitt fel då?!"

"Vem vet?! Han fick ett provsvar idag och ..."



Ett torkat tuggummi är fast under matbordet
Undra vem som har satt dit det?

Snälla, sluta bråka!

Kanske brorsan innan han stack hemifrån
Han tuggade väldigt mycket tuggummi

Gör inte det till mitt fel!

Inte kunde det vara syrran
Hon stack också
flyttade ihop med sin kille
Hans familj var snäll

Skilj er om ni ska fortsätta bråka!

Jag?
Ja ...
kanske jag satte dit det
Kanske det är mitt fel


Som allt annat är.





Fri vers av Askos Penna
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna