Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om mig


Älskade syster


"Köpte du den så?"

"Tröjan?"

"Ja?"

"Att den är klippt såhär?"

"Ja? Köpte du den så eller klippte du själv?"

"Ja. Ja, jag köpte den så."

"Tänkte på att du klippte i dina byxor förut så.."

"Haha ja... men titta! Hål i den här tröjan, skitdålig kvalitet i tröjor nu för tiden! Och så åker de här nitarna av!"

"Ja.. Jag såg såna där inne i ljusskålen när jag gömde.. hehe ja."

"Haha ja, lämnade dem där för.."


Älskade syster

Så meningslöst samtal



Men ändå mer värt än allt Guld i världen







Fri vers av Askos Penna
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-16 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna