Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbärskärnor


Ett ögonblick man vill ha på bild

På USB-minne


Syrran som slår knut på körsbärs skaft

"Titta"

"Wow, hurra!"

Sprätter iväg mot min panna

Skratt


Ett paradis på jorden

Jag glömmer allt annat

Skrattar

med min syster


Kunde det inte alltid vara såhär?
Kunde inte morgondagen vänta i några dagar till?



"Kolla"

Syrran räcker fram fem körsbärsskaft ihopknutna

"Vad är det? Ett paraply utan något tyg?"

"Va..?"

Skratt




Fri vers av Askos Penna
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna