Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAR MIG

Önskan

jag har en önskan

min egen önskan

en önskan att uppfylla

en alldeles egen önskvärd önskan

önskan att få

önskan att ge

önskan om lycka

önskan om lösningen

önskan om ett värdefullt liv

önskan att kunna älska igen

önskan att bli älskad igen

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-17 00:19



Bookmark and Share


  Maria T
Grattis.
Underbar poesi om en
alldeles egen önskan
2009-07-17

  peter markurth
känns äkta
2009-07-17

  Gormsen
Du ÄR älskad! Var så viss om det! Så fortsätt du att önska, så ska du se att dina önskningar snart går i uppfyllelse.
2009-07-17

  anits VIP
det hoppas jag att du får och tror din
önskan kommer att uppfyllas
2009-07-17

  Glensan
Det hoppas jag verkligen du får
gör och är söker på att det sker snart

Älska och Älskas är så skönt
2009-07-17

  Cosmic Johanna
Du är värd allt det där.

kram
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen