Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det biter inte på mig ...så är det bara ...


Underbara liv

Med trotsig livslust

och en obotlig

optimism

tar jag mig an livet


Dödar din negativitet

med ren och skär

vänlighet ...




Fri vers av sulimaa
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-17 03:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt!!!;=))
2009-07-17

  Junitvillingen
Vänlighet och optimism - det kommer man långt med! YES!!
2009-07-17

  aol
vill bara krama dej tack
2009-07-17

  Glensan
Med obotlig optimism kommer
man såååååååå långt med
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa