Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Kom på mig själv häromdagen sjungandes
Britta Borgs ljuva 60 tal.

En helt fantastisk text.
Mycket har hänt sedan dess

Och jag befinner mig i ett rus av nostalgi
när jag hör den låten.

Svartvitt
ryamattor
ungdomsgård

Bekymmerslöst
cykla
fnitter

Mjuk mamma med tid
Bullerbysomrar
hästar

Kompisar
kusiner
lek

Familjemiddagar
alla tillsammans
tid

Idrott
ute
fantasi

Musik
sång
gitarr

Radio Luxemburg
Svensktoppen
Melodikrysset

Rullbandspelare
minicykel
Gul o blå

Utsvängda byxor
kort kort
pepitarutigt

Volvo Amason
badbussar
plaskdamm

Kjell Alinger och Janne Forsell
mjölkflaskor
söndagsstek

Spela kort och spel

Är bara några av sakerna som jag minns
så här bara rakt upp och ner







Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 20:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
herregud jag får bubblor i magen!!!!!!vilken nostalgikick det belv detta nu för mig också må du tro!!!!

tack Gnistan underbara så härlig dikt!!!
2009-11-25

  aol
vackert gnista och jag kände
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt