Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig...min själs hjärta ...min underbare poet....


Du lever i mitt hjärta

Du


Du lever i mitt

hjärta

du leker i min själ



Du rinner som

het lava

i mitt blodomlopp



Som vind över

vajande ax

smeker du

min lust



Du

bara du lever i mitt hjärta...




Fri vers av sulimaa
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-17 14:05



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet...
2009-07-18

  Lejonhjärtas poesi
Underbara ord, lev i lust, älska i kärlek!
2009-07-17

  Suzy med punkterna
Kärleksfullt och fint.
Dessa poeter;=)))
2009-07-17

  Glensan
Kärleksfulla ord trippandes
på tå över axen harmoniskt
fint skrivet

applåd
2009-07-17

  Carola Bouvin
Skönpoesi...riktigt fint poetat!
2009-07-17

  Junitvillingen
Fastnar speciellt för:

"Som vind över

vajande ax

smeker du

min lust"

...snyggt poetat!!
2009-07-17

  peter markurth
öm skildring, känns sann
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa