Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viktig egenskap...


Trots

Min litenhet

till trots












är jag stor...














...sint




Fri vers av sulimaa
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-17 14:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helt underbart
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa