Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lugna ner takten tack!


Snabbspolning

Jag är 44...





...vem höll in ff-knappen ?




Fri vers av sulimaa
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-17 14:34



Bookmark and Share


  issac.a.m
det var bra ordat...
2009-07-18

  Suzy med punkterna
Detta var urtjusigt
2009-07-17

  Glensan
Tiden
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa