Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet ingenting längre

Det började med att vi stod
och höll om varandra
när alla dem andra
satt ner
Men sedan övergick det
till någonting helt annat
Någonting som fick mig
att tro att jag var
speciell

Det slutade med gråtfyllda ögon
och smaken av blod i munnen
Allting var förvirrande
Jag visste ingenting

Du kom in i mitt liv
bara sådär
Och helt plötsligt känner jag mig
mer älskvärd och speciell
när vi möts

Men så fort jag kommer hem
känner jag mig som
en i mängden

Munnen låser sig
när jag får för mig att
fråga
"Är jag en i mängden
eller betyder jag en aning mer?"



Jag vet ingenting längre




Fri vers av Jo-hanna
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna