Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen speglas av himlens färg


skuggans dal omfamnar ett hav av moln,

kylan tränger djupare in i ögonens glödhet




Fri vers av Roula O
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-17 19:47



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
"Asså" Roula. Hela min platoniska (!) kärlek! JAG vil skriva sådant. Men jag är, tydligen, inte lika klarsynt...
2009-07-18

    ej medlem längre
Visserligen känns denna text ofärdig -märkligt tänkt -men väldigt
nyskapande!
2009-07-18

    ej medlem längre
vackert
du är så duktig på att använda
dessa små ord som gör det
så magiskt (: !!!

jätte fint som vanligt!
2009-07-18

  Suzy med punkterna
Känns lite vemodig i min tolkning.
Som alltid strålande mycket i så lite..........
2009-07-17

    trollflöjt
Vackert skrivet!
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O