Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner som dig...du känner som mig....


Hjärteband

Dina drömmar

svävar till mitt längtande

hjärta

likt silvertrådar

väver drömmarna

band


Starka band

snurrade runt bådas

våra hjärtan


Min dröm

är din dröm

längtan så kännbar

yr av vetskap


Förälskelsen är här...




Fri vers av sulimaa
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-18 01:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härligt!!!
2009-07-18

  Junitvillingen
Mysig kärleksdikt och så en bild på den jättevackra poetissan med stjärnglitter i ögonen - fin start på lördagmorgonen!:-))
2009-07-18

  Glensan
Underbart kort förresten

:-)
2009-07-18

  Glensan
Underbart hoppas det
gäller diktaren, det är du värd

Jättefin kärleksfull text
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa