Spontant i mobiltelefonen. Hon är 27 år

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontant i mobiltelefonen. Hon är 27 år




sms till min dotter

Hej ”lilla kråka”

int’ fan ska vi bråka

vi är ju av samma fason.

 

Men du, du är livet

jag blott vad jag ”skrivet”

så vi står på varsin station.

 

För mig, är du liten

för dig, är jag sliten

— det kallas för generation.

 

SÅ är det bara

men båda försvara

just SIN position.

 

Du vackra svanen

jag, trötte hanen*

drivs av samma passion:

 

Att du når lycka

fri rån all krycka**

och uppnår din egen vision.

 

Minns dock i detta,

i stundernas hetta

– vi är inte samma person.

 

Pappa

 

* tuppdjävel utan galenegenskaper

** (obehörigt) stöd




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-18 14:47



Bookmark and Share


    Erika H
Underbart. Som att säga förlåt fast ändå inte.
Visst är det så att likheter kan vara till styggelse men det kan olikheter också. När man är för envis.
Härlig spontanitet!
Hoppas det gick fram.
2009-07-21

  Mike
Underbart skrivet! fyllt av humor, värme och känns härligt spontant. Gillar den hur mycket som helst.
2009-07-19

  Roula O
ett roligt sms...vad handlade grälet om?... :)
2009-07-18

  Fredric
skrattar... Ett härligt SMS... vad bråkade ni om?
2009-07-18

  Junitvillingen
Ett sådant sms hade jag velat få från min pappa!!!
2009-07-18

    Burre
Suverän!! hoppas den uppskattades.
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP