Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom lätt

 

 

min äkta fasett

grön i botten lätt

blå

framgår gendrag

före andning

stilla volt

grön lyser mätt-

ad i sin form

 

sänder ut

småtaligt tal

inget tjat

 

kom om

du vill

 kom lätt

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-18 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP