Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Du fängslar mig i trötta timmars dans
En kopp te, soffa och trollbunden brasved
Håller mig fången för din egna distans
För att blotta, mitt hjärta, det som du red

Sträcker mig fram för att ge dig en kyss
En varm som min åtrås kärleksgrimma
Vart tog du vägen du var där nu nyss?
Timmen jag fått fick lusten försvinna




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-10-03 00:32



Bookmark and Share


  Fredric
idag har du skönt flow på dina dikter.... Gillar bägge du skrivit i afton/natt
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön