Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista godnattkyssen



När mardrömmar blir till verklighet
och livet fastnar i en repa
vill jag sätta natten på repeat
och sova tills det inte längre gör ont att veta
att du kysser henne godnatt i stället för mig.





Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-10-03 00:35



Bookmark and Share


    Jolli
det här var bra skrivet om en välbekant känsla.
2005-10-25

  Fredric
men, men det finns så mycket mer, så mycket bättre.. Repeat är ingen bra funktion.. inte helle snooze..
2005-10-03

  Markattan
Ja, då vill man bara sova tills dagarna ter sig ljusare igen... Sorglig och smärtsam, men bra och givande, läsning.
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm