Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klart jag har rätt...


Sinneslogik

Alla mina fem sinnen

plus intuitionen

kan ju inte ha fel




Klart du är underbar!




Fri vers av sulimaa
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-19 02:14



Bookmark and Share


  peter markurth
stark önskan fylls av hopp, bra
2010-12-12

  Suzy med punkterna
Ja det sjätte sinnet vägleder oftast rätt och är dina fem sinnen med på samma spår så måste det ju vara så.
2009-07-19

  Sturesdotter
magkänslan
ljuger aldrig!

inte medvetet iaf..

;O)
2009-07-19

  aol
javisstså klart min vän
2009-07-19

  Glensan
Såklart

Intuitionen har alltid rätt

ALLTID!!!!!
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa