Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamfyllda

Vi står här som svenskar är nakna
Bara att tala och tiga
Våra media får oss att vakna
Att ensamma skämmas och lida

Vi skänker vår krona, Vi skänker vårt land
För den som sin röst göres hörd
Men vi ser inte längre den ensamma hand
Som sträckt nödbedd blev avförd

Att tala är silver och tiga är guld
Jante som rättar och leder
Skämmas för valet att stå i skuld
Det valet, det är eder




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-10-03 01:35



Bookmark and Share


  Smultris
Tycker den flyter på bra, nånstans kanske den hackar till lite men det e en värdslig sak...*Ler*

*Gillar*
2005-10-05

  katastrofromantiker
så sant så sant
kunde inte sagt det bättre själv =)
2005-10-05

    Hades Is Rising
Väldigt sann och bra text!
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön