Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de himmelska landen andas vår kärlek


våra solkyssta läppar värmer bort all frusenhet,
när glöden smeker många års längtan

på min varma kropp spelar du mjuka toner,
som om de vore en harpa

himmelens alla stjärnor speglas i våra ögon,
när vi älskar




Fri vers av Roula O
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-19 20:46



Bookmark and Share


    J. Herward
wow, här var det inget bisarrt, här fanns inget klumbigt, inget groteskt som det ibland kan föreställas.

magnifikt och otroligt
2009-09-24

  stella
Då finns inget mer att önska...underbart!
2009-07-31

  Maria T
Längtans mjuka toner och
himlens alla stjärnor
2009-07-21

  Suzy med punkterna
Vackert finstämt
2009-07-19

    Saulus
Mycket vackert sagt!
2009-07-19

  Sturesdotter
när många års längtan möts i harmoni
då blir det vackra toner, och vacker dikt
2009-07-19

  issac.a.m
så vackert...
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O