Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna himmel av frihet




Där är själen utan fruktan

och

Huvudet hålles högt


Där kommer orden

ur sanningens djup


I denna himmel av frihet

vill jag vakna igen




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 2153 gånger och applåderad av 57 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-19 22:44



Bookmark and Share


  WyS VIP
Frihet utan begränsningar och förtryck!
Fin!
2019-10-17

  Nils Teodor VIP
När man låter sig
bara vara i sin sanna natur
finner man en rymd
som förr var skymd
i denna stillhet finns ingen rädsla.
Fin dikt!
2009-10-26

  Maria T
När vi vaknar där håller vi
huvudet högt i frihet och
utan fruktan.
Mycket vacker dikt
2009-08-12

  Blåbäret
väldigt vacker
enbart rubriken i sig är härlig att läsa
2009-08-05

  aol
underbar
2009-08-01

  Bibbi VIP
Ljuvligt underbar.
2009-07-30

  Michaela Dutius
Otrolig och bedårande - orden bygger en stark känsla som förför läsaren på ett underbart sätt.
2009-07-28

  JNI
helt underbart skrivet!, applåder !
2009-07-22

  anits VIP
Vackert
2009-07-21

    Tea Alex
Mjuk. Som silkeslen flytande, vit tvål mot mina bara händer.
2009-07-20

  Rosen VIP
Mjukt, stilrent i skimrande toner...
stor applåd!
2009-07-20

    ej medlem längre
Någon har sagt -
all sann önskan
blir bönhörd

vackra rader
2009-07-20

  issac.a.m
Helt Underbart
2009-07-20

    ej medlem längre
En mkt vacker dikt i sin enkelhet .. Luftigt, ljust och vackert i både ord och bild. Ett molnhjärta med en pil genom... kärlekens symbol... ger bilden extra innehåll.
2009-07-20

  kärleks ängel
underbar harmoni!
2009-07-20

  Cosmic Johanna
Rent och fritt,

ett skönt uttrymme bjuder du på.

applåder!
2009-07-20

  sulimaa
Åhh så vackert ...i himlen av frihet vill vi alla vakna...underbart!
2009-07-20

  Ulf Lagerholm
mycket vackert om längtan, att få vistas i ett sammanhang där rädsla, tvivel inte är så stor
2009-07-20

  Gisela Nordell
Helt och hållet underbar!
*Bokmärkes*
2009-07-19

    JoLu
vackert skrivet !
2009-07-19

  Sturesdotter
Vackra du
fin dikt
2009-07-19

  Suzy med punkterna
Helt underbart poetat med bilden som pricken över i
2009-07-19

  walborg
Underbara ord och en jublande känsla av frihet författaren förmedlar och jag tackar!
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic