Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte som du trodde

 

ögonen gnistrar blå, som laser                                                                 

strålar skjuter jag dig i bitar

 

nu är du sönderdelad, på väg in i                                                                  

ett annat liv

 

din upplevelsevärld kommer att förändras

 

du kommer att känna, men inte veta                                                           

vad som är rätt

 

du kommer att gå, men inte som du trodde

 

igen, inte som du trodde

inte som du trodde                                                                                         

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP