Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm...mata mig med mer jordgubbar....


Nykysst jordgubbssaft

Du kysste jordgubbssaften

från min haka

du slickade droppen

som runnit till min mage


Du matade mig

med en jordgubbe till

ännu saftigare

sedan kysste du droppens resa

över min kropp

igen...




Fri vers av sulimaa
Läst 536 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-20 00:54



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Mycket vackert!!!
2009-07-20

  Suzy med punkterna
Mycket vackert sinnligt
2009-07-20

  Glensan
Sensuell njutning
av bästa klass
2009-07-20

    Burre
mmm mycket bra!
2009-07-20

  Sturesdotter
håhåjaja...


tala om sinnligt!
snyggt!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa