Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. Panflöjtens toner .

 

 

Svårbegripliga ord faller i mörkret

 

Natten bär tvångströjor

 

men rosevinét värmer mig och alla regndroppar smeker min hud och mörkret blir purpurröd och panflöjtens toner tar mig till Peru och där på höga berg väntar jag på dig

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-20 01:38



Bookmark and Share


  peter markurth
denna är speciell, gillar den mycket...
2009-07-21

  Gawain
Ljuvligt, rosévin och regn. Höga drömmar tar sig form
2009-07-21

  Nils Teodor VIP
Berusande vacker dikt!
2009-07-21

  anits VIP
Så längtansfullt och vackert,
panflöjten är underbar att få
lyssna till
2009-07-21

  HQ
En flytande tröst som man kan fly till när nätterna är som mörkast.
Mycket vackert skrivet!
2009-07-20

  * Ammi *
längtans toner .. fint!
2009-07-20

  aol
så längtansvackert
2009-07-20

  Gunilla VIP
Längtan
hopp
känslofylld
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP