Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att försöka trösta


Igelkott

Min lilla ledsna igelkottunge
Försöker trösta och klappa
men taggarna fälls ut
river, sårar
Du gömmer dig
vill inte ta emot
har inga ord för din sorg
håller avståndet

Min stora ledsna igelkottunge
dina taggar har vuxit sig starkare
sårar mera
du har ord
men inte till mig
jag får inte veta
vad som tynger dig
avståndet ökar...




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp