Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är spännande att leva...


Ospecificerad resa

Livet är en

ospecificerad resa

leder genom

gråt och skratt

mörker och ljus


Man vet aldrig

var eller när den slutar

heller inte vad som sker

under ressträckan


Bara att följa med

njuta av alla små

stigar

hålla någon hårt

i handen

när det går snabbt

på motorvägen


Försöka leta sig fram till

egna små smultronställen

stanna länge där

man känner att man lever


Njuta av resans gång

och omfamna livet...




Fri vers av sulimaa
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-20 22:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att ge sig chansen att upptäcka allt runt omkring...........
Fint
2009-07-21

  Glensan
Underbart fin text,
viktigt att stanna
och lukta på blommorna
på livets väg det ger
energi och lycka
2009-07-21

  Sturesdotter
livet
här och nu
och ingen repris

tycker om ditt sätt att fånga sekunderna i livet...
2009-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Magnus Uggla sjöng i en sång att livet är en resa genom en okänd värld.
Jag tycker att din dikt är en väldigt fin hyllning till livet.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa