Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lever ...här och nu...jag lever...


Andas liv

Med ryggen mot

jorden

och blicken i det

blå

grundar jag min

själ

i moder jords

ömma hjärta


Doften av den

råa myllan

fyller mitt väsen

med tillit

jorden i min hand

skänker den trygghet

jag så väl behöver


Jag ligger här och andas

liv...




Fri vers av sulimaa
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-20 23:03



Bookmark and Share


  issac.a.m
så talande...
2009-07-22

  hero40
Härlig livsbejakande text som man rycks med i.
2009-07-21

  Suzy med punkterna
Du får det att låta härligt;=)
2009-07-21

  Glensan
Tar ett djupt andetag och
käner mina lungor fyllas
av LIV efter jag läst denna
fina text
2009-07-21

  Sturesdotter
att andas liv; så många förunnat och så få som inser det
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa